torsdag 8. januar 2009

7. januar 2009

7. januar starter med knekkebrød. WASA knekkebrød med ost, skulle bare mangle, de har jo såååå mye ost i det landet her! Ostedisken i supermarkedet på Balexert var vel i grunn like stor som en gjennomsnittlig norsk bensinstasjon. Om man skal kjøpe sånne små porsjonspakninger med ost: for all del, ta med deg 5 stk... 5 eller ingen!

Etter frokosten bærer det avgårde til kontoret. Har jo endelig fått egen nøkkel, som jeg måtte til nøkkelhuset for å få tak i. De har et eget hus dedikert kun for nøkler.Ikke rart det er mange hus på området her... Arbeidsmessig gikk dagen stort sett med til å lese om web services og bla'ing i wiki-sider. I lønsjen var det nordmanntreff og vi klarte vel til slutt å presse alle sammen rundt langbordet. Det var ganske godt å snakke norsk, og høre norsk rundt seg. Det er ganske slitsomt å måtte konsentrere seg om engelsk og fransk hele dagen.

Kvelden går med til å lete etter et sted å bo sammen med Anita, men det er ikke lett, i hvertfall ikke om man vil bo i Sveits. Agencies sux!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar